Camping geopend van 1 april tot 30 september 2019.
4-sterren campings / Saint-Hilaire-de-Riez / Vendée 85 / Frankrijk

Welkom bij camping Le Clos des Pins in Saint-Hilaire-de-Riez !

Uw kampeervakantie in het hart van een Vendees dennenbos

Door de ligging vlakbij de zee, op maar 800 meter, in een beschermde natuurlijke omgeving kunt u genieten van het platteland. In het hart van een dennenbos, vindt u er echter wel al het comfort en de diensten van een 4-sterren camping.

De camping Le Clos des Pins in de Vendee ligt in een zeer aangename natuurlijke omgeving. U kunt verblijven op een standplaats voor tenten, caravans en kampeerauto’s of u huurt een stacaravan. Er is iets voor iedereen!

Le Clos des Pins is een fijne plek om te ontspannen, gelegen aan de kalme Chemin des Roselières, midden in de natuur.

PROMOTIES

  • VAKANTIES VOORTWEE

    Voor 2 personen, eerste gehuurde week stacaravan 196€ i.p.v. 224€ (deugdelijke aanbieding alleen in het laagseizoen en behalve weekends)
  • VERLENG UW VAKANTIE

    Voor een verblijf van 2 weken, de 2e is 20% (deugdelijke aanbieding alleen in het laagseizoen en behalve weekends)
Aanbiedingen niet cumuleerbaar

Online reserveren

Standplaatsen
Huuraccomodatie

Een camping nabij de zee in Saint-Hilaire-de-Riez

Vlakbij de camping vindt u stranden van fijn zand, omringd door duinen, waar u in alle veiligheid kunt zwemmen, ontspannen of allerlei sportieve wateractiviteiten beoefenen.

De watersportactiviteiten en recreatiemogelijkheden zijn talrijk : Het zoeken naar schelpdieren, vissen op zee vanaf een boot, kajakken, kanoën, jetskiën, kitesurfen, golfsurfen en windsurfen.

Tijdens het wandelen of fietsen op een van de vele fietspaden, krijgt u de gelegenheid om de verschillende stranden van Saint-Hilaire te ontdekken en volop van de zon en de zeelucht te genieten!

Fijn wandelen in het hart van de Vendeese natuur in de buurt van de camping

Een vakantie midden in de natuur, dat is niet alleen genieten van de stranden en de rotsachtige kusten, maar ook de tijd nemen om door de moerassen te wandelen, in de duinen of in het dennenbos met zijn heerlijke geuren, en de flora en fauna te ontdekken.

Vakantie houden midden in de natuur, dat is het verkennen van onze stranden, de rotsachtige kusten, de moerassen (kwelders), de duinen en uiteraard ook het bos.Tochten fietsen, of via de wandel-en ruiter paden ondergedompeld worden in een authentiek en beschermd natuurgebied.

Het waterpark van camping le Clos des Pins

Bij camping Le Clos des Pins, is het waterpark toegankelijk voor alle leeftijden! Er is niets verfrissender dan zwemmen, spelen en spetteren in de zwembaden en van de glijbanen roetsjen.

In het overdekte zwembad, het zwembad en een Jacuzzi beleeft u momenten van ontspanning. Een leuk kinderbad met waterspelletjes en een kleine glijbaan zodat uw kleintjes fijn kunnen spelen. Ze zullen goed beschermd zijn, zelfs als het weer tegenzit.

Na deze actieve momenten, zorgen de mooie stranden ervoor dat u heerlijk kuntzonnebaden, of dat u een goed boek op de ligstoelen kunt lezen, of gewoon om lekkerte ontspannen want dat is natuurlijk ook belangrijk als u op vakantie bent !

Denkt u eraan uw vakantie bij Camping Le Clos des Pins zo snel mogelijk te boeken: Wij verwachten u graag voor een leuke, verkwikkende en geslaagde vakantie !

Top