Meilleurs prix garantis en direct
Site officiel
4-sterren camping / Saint-Hilaire-de-Riez / Vendée 85 / Frankrijk
Réserver vacances en Vendée
Camping La Prairie avec piscine
Location de mobil-homes en Vendée
Piscine couverte chauffée à Saint-Hilaire-de-Riez
PROMOTIONS
Twee weken aanbieding

Voor een verblijf van 2 aansluitende weken tijdens het laagseizoen, 20 % korting op de 2de week!

Duo aanbieding

Voor 2 personen in een 2-kamer huuraccommodatie voor max. 4 pers, € 203 in plaats van € 238 (met uitsluiting van schoolvakanties en feestdagen).

Osterferienangebot

Profitieren Sie für einen Aufenthalt von mindestens 7 Nächten in einem Mobilheim vom 04.04. Bis 25.04. Von -10%! (Angebot gültig vom 18.02. bis 15.03.2020)

Retrouvez toutes nos promotions… offres non cumulables
ouvert
du 01/04 au 30/09
2020
À seulement
300 m
de la plage
10 °C
7,7/10

Un camping 4 étoiles
à Saint-Hilaire-de-Riez en Vendée !

Een camping aan de zee in Vendée voor fijne vakanties in de buitenlucht

Camping La Prairie is een goed uitgeruste 4-sterren camping waar u tijdens het seizoen comfort, waterplezier en entertainment zult vinden.

Op slechts 400 meter van de zee en het prachtige strand van fijn zand, kunt u verblijven bij Camping La Prairie door een stacaravan te huren of voor een standplaats (tent, caravan of camper, alle drie de opties zijn mogelijk) te kiezen.

Een heel comfortabele camping vlakbij de stranden inVendée

Met uw familie, vrienden, voor groot en klein, alle generaties vinden gezelligheid op de camping La Prairie.In de Vendee zijn er vele fietspaden zodat u de kustlijn kunt verkennen, de bossen, of de kwelders (moeraslanden).

Voorzien van prachtige zandstranden, bieden de omliggende badplaatsen (Saint-Jean-de-Monts, Saint-Hilaire-de-Monts, Saint-Gilles-Croix-de-Vie) een breed scala aan recreatieve en sportieve activiteiten.En verder kunt u L'Aiguillon-sur-Vie, Brem-sur-Mer, Brétignolles-sur-Mer, La Chaize-Giraud, Coëx, Commequiers, Le Fenouiller, Givrand, Landevieille, Notre-Dame-de-Riez, Saint-Maixent-sur-Vie en Saint-Révérend ook nog bezoeken.

Terug op de camping kunt terecht in het waterpark met een overdekt en verwarmd zwembad en buitenbaden. Het spetterbadje in het overdekte complex, is echt leuk door de watertoestellen en de kleine glijbaan; uw kinderen zullen zich kostelijk vermaken.

Camping avec piscines et toboggans
Louer un mobil-home en Vendée
Vendée TourismeFrance.frANCVACSI Euro CampingsADAC Camping Frankreich
Meilleurs prix garantis pour toute réservation en ligne ou par téléphone
Standplaats
Stacaravan
+33 2 51 54 08 56