Camping geopend van 1 april tot 30 september 2019.
4-sterren campings / Saint-Hilaire-de-Riez / Vendée 85 / Frankrijk

Welkom bij camping La Prairie in Saint-Hilaire-de-Riez !

Een camping aan de zee in Vendée voor fijne vakanties in de buitenlucht

Camping La Prairie is een goed uitgeruste 4-sterren camping waar u tijdens het seizoen comfort, waterplezier en entertainment zult vinden.

Op slechts 400 meter van de zee en het prachtige strand van fijn zand, kunt u verblijven bij Camping La Prairie door een stacaravan te huren of voor een standplaats (tent, caravan of camper, alle drie de opties zijn mogelijk) te kiezen.

PROMOTIES

  • VERLENG UW VAKANTIE

    Voor een verblijf van 2 weken, de 2e is 20% (deugdelijke aanbieding alleen in het laagseizoen en behalve weekends)
  • VAKANTIES VOOR TWEE

    Voor 2 personen, eerste gehuurde week stacaravan 203€ i.p.v. 238€ (deugdelijke aanbieding alleen in het laagseizoen en behalve weekends)
Aanbiedingen niet cumuleerbaar

Online reserveren

Standplaatsen
Huuraccomodatie

Een heel comfortabele camping vlakbij de stranden inVendée

Met uw familie, vrienden, voor groot en klein, alle generaties vinden gezelligheid op de camping La Prairie.In de Vendee zijn er vele fietspaden zodat u de kustlijn kunt verkennen, de bossen, of de kwelders (moeraslanden).

Voorzien van prachtige zandstranden, bieden de omliggende badplaatsen (Saint-Jean-de-Monts, Saint-Hilaire-de-Monts, Saint-Gilles-Croix-de-Vie) een breed scala aan recreatieve en sportieve activiteiten.En verder kunt u L'Aiguillon-sur-Vie, Brem-sur-Mer, Brétignolles-sur-Mer, La Chaize-Giraud, Coëx, Commequiers, Le Fenouiller, Givrand, Landevieille, Notre-Dame-de-Riez, Saint-Maixent-sur-Vie en Saint-Révérend ook nog bezoeken.

Terug op de camping kunt terecht in het waterpark met een overdekt en verwarmd zwembad en buitenbaden. Het spetterbadje in het overdekte complex, is echt leuk door de watertoestellen en de kleine glijbaan; uw kinderen zullen zich kostelijk vermaken.

Top