Camping geopend van 1 april tot 30 september 2019.
4-sterren campings / Saint-Hilaire-de-Riez / Vendée 85 / Frankrijk

Welkom bij camping La Plage in Saint-Hilaire-de-Riez !

De uitbreiding van het overdekte zwembad!

Camping La Plage zal het overdekte zwembad vergroten en een brug naar het buitenbad en de glijbanen aanleggen om het geheel met elkaar te verbinden.
Het overdekte waterpark heeft nu twee grote zwembaden, een jacuzzi, massage-banken en een spetterbadje voor de kids.

PROMOTIES

  • VAKANTIES VOOR TWEE

    Voor 2 personen, eerste gehuurde week stacaravan 210€ i.p.v. 245€ (deugdelijke aanbieding alleen in het laagseizoen en behalve weekends)
  • VERLENG UW VAKANTIE

    Voor een verblijf van 2 weken, de 2e is 20% (deugdelijke aanbieding alleen in het laagseizoen en behalve weekends)
Aanbiedingen niet cumuleerbaar

Online reserveren

Standplaatsen
Huuraccomodatie

Een camping aan de zee in Vendée

Bij camping La Plage, zo genoemd doordat de camping op maar 300 meter van een fijn zandstrand ligt, vindt u al het comfort dat u zich kunt wensen.Een 4-sterren camping met vele leuke en gevarieerde vrijetijdsfaciliteiten.

Het waterpark met grote lagunes, het kinderbad met waterfiguren en het verwarmde overdekte zwembad voor plezier in alle seizoenen zijn de belangrijkste faciliteiten van camping La Plage.De water- en meerbanige glijbanen zijn apart van het zwembad met zijn lagunes en zonneweides waar u rustig aan de rand van het zwembad op de ligstoelen kunt ontspannen.

Op de standplaatsen kunt u uw tent opzetten, of uw caravan en kampeerauto parkeren. Maar u kunt ook een stacaravan of een chalet huren.

Alle belangrijkste diensten zijn ter plaatse te vinden. Onnodig om uw auto te pakken, er is een campingwinkel, er zijn afhaalmaaltijden en er is een restaurant en bar tot uw beschikking.U kunt naar het strand lopen via een klein paadje; het strand is op maar 300 meter lopen.

U kunt zich tot de receptie wenden voor praktische informatio over een huuraccommodatie of om meer te weten te komen over de standplaatsen.Tijdens uw vakantie zullen de receptionistes u alle informatie geven over de omgeving en de bezienswaardigheden die u wilt bezoeken.Kastelen, kloosters en kerken, de Vendee is rijk aan een architecturaal erfgoed.En, er zijn ook vele pretparken.

Een camping in Saint-Hilaire-de-Riez vlakbij Saint-Jean-de-Monts en Noirmoutier

Met Noirmoutier in het Noorden en St Gilles Croix de Vie in het Zuiden, nabij St Jean de Monts is de 4-sterren camping La Plage ideaal gelegen in St Hilaire de Riez om in alle rust te verblijven en uzelf plezier te doen, zowel wat betreft de vrijetijdsactiviteiten als de te bezoeken bezienswaardigheden in de regio.

Mooie badplaatsen, typische dorpen, de haven van St Gilles Croix de Vie en het dorp met dezelfde naam en de 14 andere dorpen: L'Aiguillon-sur-Vie, Brem-sur-Mer, Brétignolles-sur-Mer, La Chaize-Giraud, Coëx, Commequiers, Le Fenouiller, Givrand, Landevieille, Notre-Dame-de-Riez, Saint-Hilaire-de-Riez, Saint-Gilles-Croix-de-Vie, Saint-Maixent-sur-Vie en Saint-Révérend. Ze hebben allen hun eigen charme.

De fietspaden en de verschillende routes kunt u de omgeving en de natuur verkennen.

Top